• Deskundig advies
  • Bel: 072 844 57 65
Geen producten gevonden...

Sunfighters schaduwdoeken

Sunfighters schaduwdoeken

Sunfighters schaduwdoeken en wavesails zijn voor diverse doeleinden te gebruiken, denk aan uw terras, boven uw zwembad, vijver of op de camping. Met een schaduwdoek kunt u optimaal genieten van schaduw tijdens de zonnige zomerdagen. En creëert u eenvoudig een sfeervolle schaduwplek in de tuin.

Sunfighters schaduwdoeken en wavesails. Het is heerlijk om met enige regelmaat even in de zon te gaan zitten en fijn tot rust te komen. Echter, is teveel in de zon zitten niet goed voor u gezondheid. Met de schaduw oplossingen van Sunfighters creëert u een mooie en gezellige schaduwplek in u tuin of op het terras. Niet alleen mooi om te zien, maar zeker ook functioneel. Sunfighters beschermt u tegen de schadelijke UV straling en biedt door haar uitgebreide assortiment schaduwdoeken en harmonica doeken (wavesails) voor bijna iedereen een oplossing.

 

Kwalitatief goede materialen, Sunfighters heeft twee varianten schaduwdoeken. Een waterdoorlatende en een waterdichte variant. Beide soorten beschermen u tegen de schadelijke Uv-straling. Het waterdoorlatende schaduwdoek is gemaakt van een sterk geknoopt HDPE doek (280 gram m2). Doordat er kleine openingen in het doek zitten ventileert het beter en is het minder windgevoelig. Sunfighters waterdichte schaduwdoeken zijn gemaakt van fijn polyester weefsel (200 gram m2). Dit weefsel is behandeld met speciale Uv-remmers en een coating die ervoor zorgt dat het doek waterdicht is. Op deze manier kunt u ook tijdens een bui buiten blijven zitten!

 

Maatwerk mogelijk, De schaduw en harmonicadoeken kunnen in bijna elke afmeting geproduceerd worden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met de Klantenservice

 

Voordelen van het Sunfighter schaduwdoeken:

  • -UV bescherming: 95%.
  • -5 jaar garantie.
  • -Bestand tegen weer en wind.
  • -Vuil afstotend.
  • -Wordt geleverd incl. handige draagtas en montage handleiding.

 

Vraag hier de gratis samplebox aan met de verschillende stoffen en kleuren.

 

Het complete assortiment schaduwdoeken en wasvesails treft u aan via de volgende link:

https://www.compleetgroen.nl/tuininrichting/schaduwdoeken/

Gratis verzending

vanaf 75,- euro *

14 dagen bedenktijd

en eenvoudig retourneren.

Laagste prijsgarantie

op al onze producten!