• Deskundig advies
  • Bel: 072 844 57 65
Geen producten gevonden...

Kunstplantenwanden

Kunstplantenwanden

Wat is de ideale en onderhoudsarme groene wand?
Op zoek naar een groene wand zonder onderhoud of heeft u een hoekje waar maar niets wil groeien? Dan is een kunstplanten wand of kunstmos wand een aanrader!

Wat is de ideale en onderhoudsarme groene wand?

Op zoek naar een groene wand zonder onderhoud of heeft u een hoekje waar maar niets wil groeien? Dan is een kunstplanten wand of kunstmos wand een aanrader!

Zo’n kunstwand zorgt voor een oase van groen door de hoge densiteit en is direct een eye-catcher in uw interieur, tuin of kantoor met een realistische uitstraling.

De panelen zijn ook buiten te gebruiken en zo tovert u een saaie muur of hoekje waar nooit iets wil blijven groeien om in een vrolijke groene wand die lang mooi blijft.

 

Welke soorten kunstplantenwanden zijn er?

De kunstplantenwand is verkrijgbaar in 2 soorten; de LUSH en de FOLY. Beide worden geleverd per 1 m2.

Een LUSH paneel heeft een afmeting van 50x100cm. Elk paneel bestaat uit verschillende soorten planten die gerandomiseerd op het paneel zijn geschikt. De LUSH serie heeft 2 verschillende plantenmixen, welke verschillen in kleur en bladvorm.

Een FOLY paneel is 50x50cm. Deze panelen bestaan helemaal uit 1 plantensoort. En de FOLY serie is verkrijgbaar in 17 verschillende soorten variërend in kleursoort en bladvorm.

De kunstmos panelen MOSS zijn leverbaar in vierkante panelen van 50x50 en worden ook geleverd per 1 m2. De 2 verkrijgbare kleuren groen hebben een realistische uitstraling en zijn brandvertragend. Tevens zijn de panelen ideaal voor het verbeteren van de akoestiek in een ruimte.

Er zijn ook nog kunstmos panelen van MOSS leverbaar met een kader, vergelijkbaar met een schilderij. Een cirkel van 50cm en 75cm. of een rechthoek van 50x100cm. De cirkels zijn te verkrijgen in 2 kleuren groen; Lime green en Emerald green. En het rechthoekige paneel enkel in Emerald green.

 

Praktisch geen onderhoud aan een kunstplantenwand!

De meeste panelen hebben 5 jaar UV-garantie en alle panelen vergen praktisch geen onderhoud. Het enige wat u hoeft te doen is af en toe afstoffen in het geval van toepassing binnen. Of als het buiten is toegepast even afspuiten met een tuinsproeier om het zand of spinnenwebjes te verwijderen.

Eenvoudiger kan toch niet?

 

Bekijk hier ons prachtige assortiment kunstplanten wanden!

Gratis verzending

vanaf 75,- euro *

14 dagen bedenktijd

en eenvoudig retourneren.

Laagste prijsgarantie

op al onze producten!