• Deskundig advies
  • Bel: 072 844 57 65
Geen producten gevonden...

De Forno SEARE barbecue, een echte eyecatcher voor in uw tuin!

  • Geplaatst op
  • Door Edwin
De Forno SEARE barbecue, een echte eyecatcher voor in uw tuin!

De Forno SEARE barbecues zijn stijlvolle, duurzame barbecues gemaakt van cortenstaal. De barbecues hebben een moderne en warme vormgeving en zijn een echte eyecatcher in uw tuin of op het terras.

De Forno SEARE barbecue, een echte eyecatcher voor in uw tuin!

De Forno SEARE barbecues zijn stijlvolle, duurzame barbecues gemaakt van cortenstaal. De barbecues hebben een moderne en warme vormgeving en zijn een echte eyecatcher in uw tuin of op het terras.

 

De Forno SEARE serie bestaat uit drie verschillende modellen, welke barbecue kiest u?

 

Forno SEARA halo

De Forno SEARE halo is een stijlvolle, duurzame hout gestookte barbecue gemaakt van cortenstaal. De Forno SEARE halo heeft een moderne vormgeving en is een echte eyecatcher op uw terras!

 

 

Forno SEARA halo piezo

De Forno SEARE halo piezo onderscheidt zich van de andere SEARE modellen, doordat deze op gas gestookt wordt i.p.v. hout. De barbecue heeft hierdoor een extra groot grill oppervlakte wat hem uitermate geschikt maakt voor een barbecue met een grote groep mensen.

 

 

Forno SEARA bole

De SEARE bole is het meest compacte model, de bakplaat heeft een diameter van 80cm. De bolvormige body zorgt voor een perfecte hitteopbouw. Doordat de schaal diep is kunt u er veel hout in kwijt. Hierdoor is de bakplaat in een mum van tijd op temperatuur!

 

 

Eenvoudig in gebruik: De Forno SEARE heeft een ronde brede, dikke platte braadplaat die u gebruikt als een teppanyaki of plancha. De SEARE ring is speciaal ontworpen om de warmte geleidelijk over het oppervlakte te verdelen. Tevens loopt de ring iets naar binnen, waardoor er geen olie van de bakplaat afdrupt. Door het grootte bak oppervlakte kunt u eenvoudig verschillende warmte zones creëren!

Of u nu langzaam groente kookt, eieren bakt, of een malse biefstuk grilt, de Forno SEARE biedt u een nieuwe wereld vol mogelijkheden voor buiten koken!

 

Grillset, Voor nog meer mogelijkheden kunt u gebruik maken van de optionele grillset met flushgrill. Deze grill kunt u eenvoudig op meerdere hoogtes plaatsen. Zo creëert u eenvoudig verschillende grill en bak tempraturen! De grillset fungeert ook als foodbumper, zodat het eten niet per ongeluk in het vuur terecht komt.

 

Warme uitstraling! De Forno SEARE barbecue dankt zijn kenmerkende karakter aan de beschermende roestlaag. Deze varieert van warm oranje tot roodbruin. Tegelijk geeft de kleur uw barbecue een eigenzinnig karakter. Met de warme uitstraling van hout en de industriële touch van staal.

 

Schoonmaken lastig? Nee hoor!

In tegenstelling tot andere barbecues is de Forno SEARE barbecue zeer eenvoudig schoon te maken en vrijwel onderhoudsvrij. Met een spatel kunt u de bakplaat eenvoudig reinigen. Overtollige etensresten schuift u zo in het vuur. Door nog een laagje olie op de bakplaat te smeren voordat u deze opbrengt, voorkomt roest op de bakplaat.

 

Gaat u eerdaags genieten van een overheerlijke barbecue?

 

Bekijk hier ons prachtige assortiment barbecues!

Gratis verzending

vanaf 75,- euro *

14 dagen bedenktijd

en eenvoudig retourneren.

Laagste prijsgarantie

op al onze producten!