• Deskundig advies
  • Bel: 072 844 57 65
Geen producten gevonden...

Bio ethanol haarden, creëer meer sfeer in huis!

  • Geplaatst op
  • Door Edwin
Bio ethanol haarden, creëer meer sfeer in huis!

Op een eenvoudige manier sfeer creëren in huis, dat kan met een bio ethanol haard!

Op een eenvoudige manier sfeer creëren in huis, dat kan met een bio ethanol haard!

Een Bio ethanol haard is een prachtige haard die bijzonder milieuvriendelijk is en ook een echte blikvanger zal zijn in uw woonkamer of op de veranda. En dat zonder rookkanaal of rookgasafvoer! Een bio ethanolhaard heeft een uiterst schonen verbranding. Hierdoor is er geen stank,roetvorming en zijn er geen hinderlijke gassen. Maar wel warmte en een gezellige sfeer, ideaal toch!

 

Hoe is het gebruik van een bio ethanol haard?

Een haard op basis van bio ethanol is heel eenvoudig in gebruik en is geschikt voor binnen of een dichte veranda. En met één fles bio ethanol (1 liter) brandt de haard maar liefst 2 uur! U giet het bio ethanol eenvoudig in de brander en steekt deze aan met een lange aansteker. De vlammen hebben even de tijd nodig goed zichtbaar te worden, na 10-15 minuten zijn deze goed warm. Het beste kunt u de volledige brandstof laten opbranden, indien u het vuur wilt doven dan kunt u de schuif met de bijgeleverd haak over het vuur schuiven. Dan is de brander snel uit.

Het is wel aan te raden tijdens het branden van de haard een raam of deur op een kiertje te hebben staan. Een bio ethanol haard heeft namelijk zuurstof nodig om mooi te kunnen branden, waardoor frisse lucht in de ruimte belangrijk is.

Een bio ethanol haard is een duurzame en milieuvriendelijke keuze doordat bio ethanol wordt verkregen uit plantenmateriaal. Hierdoor is het veilige, schone en biologische brandstof.

 

Komt er warmte van een bio ethanol haard?

Een bio ethanol haard is qua warmte afgifte niet te vergelijken met bijvoorbeeld een houtkachel. Deze kan de hele ruimte of het huis verwarmen. Een bio ethanol haard geeft wel warmte af maar deze is te vergelijken met een kleine verwarming (ongeveer 2-4 kw). Hierdoor is het een gezellig sfeerelement, en superfijn door het eenvoudige gebruik.

Diverse modellen

De bio ethanol haarden zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Van inbouw, waarmee u zelf een haard kunt creëren tot mooie complete haarden waar u direct van kunt genieten.

Zo hebben wij de OVO haard in ons assortiment. Deze is onder andere leverbaar als hangend model, welke eenvoudig aan het plafond te bevestigen is en zo een echte eyecatcher in huis zal zijn.

Of u kiest liever voor een staande versie, dan is de haard eenvoudig op de plek te zetten waar u sfeer wilt creëren of gezellig wilt zitten.

 

En welke haard komt er straks bij u in huis? Via de volgende link treft u de haarden aan.

Gratis verzending

vanaf 75,- euro *

14 dagen bedenktijd

en eenvoudig retourneren.

Laagste prijsgarantie

op al onze producten!