• Deskundig advies
 • Bel: 072 844 57 65
Geen producten gevonden...

Rainblock wateropslag 165 liter (2 stuks)

Rainblock wateropslag 165 liter 2 stuks, Met het innovatieve Rainblock©-systeem kunt u op een mooie en efficiënte manier regenwater opslaan. Dankzij het moderne ontwerp kan de Rainblock module verwerkt worden in een muuropstelling of tuinafscheiding.

€529,00 €499,00 Incl. btw

Levertijd: Op werkdagen voor 11.30 uur besteld, de volgende werkdag in huis

Dit product wordt gratis verzonden!

Meer informatie over dit product

Rainblock wateropslag 165 liter 2 stuks, Met het innovatieve Rainblock©-systeem kunt u op een mooie en efficiënte manier regenwater opslaan. Dankzij het moderne ontwerp kan de Rainblock module verwerkt worden in een muuropstelling of tuinafscheiding. Dit modulaire systeem kunt u uitbreiden met een bewateringssysteem of infiltratiekratten. Door deze gecombineerde opstelling verspilt u geen druppel regenwater meer!

Met de unieke Rainblock® modules wordt het opslaan van regenwater leuk en mooi!

De Rainblock modules kunnen als een regenwaterschutting of muuropstelling worden geplaatst. Doordat de modules stapelbaar zijn en eenvoudig te koppelen aan de regenpijp, kunt u net zoveel water opvangen als u zelf wilt. Met een opstelling van 4 Rainblocks (compleet schuttingdeel van 180 x 25 x 180 cm) is dit maar liefst 660 liter! Onderaan in de Rainblock is er de mogelijkheid om een kraantje te plaatsen. Het opgevangen regenwater kunt u direct gebruiken in de tuin. Bij volle modules kan het teveel aan regenwater ook nog eens in de bodem worden gebracht via het Rainblock Infiltratiesysteem of via een overstort naar de border, vijver of tuin.

Installatie Rainblock is overal eenvoudig te plaatsen, door de elementen één voor één te plaatsen en te monteren met de meegeleverde bevestigingsmaterialen. Met een simpele, maar doeltreffende, aansluiting wordt het regenwater in de holle elementen opgevangen en via de onderlinge verbindingen verdeeld over de elementen. Hierdoor is iedere gewenste capaciteit mogelijk. Met het geïntegreerde kraantje kan het opgevangen water in het element direct worden gebruikt. Ook is een rechtstreeks aansluiting op voorzieningen in de woning en een infiltratiekrat mogelijk. Klik hier voor de installatie handleiding

Voor de winterperiode is het aan te raden het systeem leeg te laten lopen door het kraantje open te zetten. Bij het gebruiken van de afsluitbare regenton vulautomaat kunt u deze dicht draaien. Er komt zo geen water meer in het systeem.

Specificaties van de Rainblock set:

 • Afmeting blok LxBxH: 90x25x90cm.
 • Gewicht: 18 kilo.
 • Kleur: antraciet.
 • Grote opslagcapaciteit van 165 liter per unit, 330 liter totaal!
 • 2 stuks per verpakking.
 • Onderaan bevindt zich een kraantje om het water af te tappen, deze wordt meegeleverd.
 • De benodigde toebehoren om de Rainblock te koppelen worden ook meegeleverd (rubbers en verbindingsbuis).

Waarom een Rainblock?

 • Duurzaam en recyclebaar – gemaakt van duurzaam PE met een A-label bij NL Greenlabel.
 • Flexibel systeem - stapelbare blokken, die als schutting of tegen een muur kunnen worden geplaatst.
 • Praktische oplossing – neemt weinig ruimte in en is daardoor ook heel geschikt voor kleine tuinen.
 • Grote opslagcapaciteit – 660 liter is ruim drie keer zoveel als een gemiddelde regenton van 200 liter.
 • Past in elk tuinontwerp - Door een doordacht ontwerp ook mooi te combineren met hout, planten of andere schuttingdelen.
 • Eenvoudig te plaatsen – Simpele aansluiting op regenpijp door een vulautomaat (niet meegeleverd).

Minder wateroverlast, De Rainblock kan veel regenwater opvangen en ontlast het riool. Het regenwater blijft op de plek waar het valt

Minder droogte, Het regenwater kan nuttig worden gebruikt en is beschikbaar in perioden van droogte. Er wordt minder water aan de bodem onttrokken.

Meer biodiversiteit, Water is nodig om flora en fauna te laten leven, groeien en bloeien. Het draagt bij aan een gezonde bodem en actief bodemleven.

Verduurzamen, Het systeem bespaart in het gebruik van drinkwater en de modules hebben een gecertificeerd A-label. (NL Greenlabel).

Subsidie in uw gemeente? Het is goed om te weten dat de aanleg van waterberging elementen wordt gestimuleerd door gemeentes in de vorm van subsidie. Wij adviseren daarom ook om u gemeente te raadplegen voor de mogelijkheden.

Gratis verzending

vanaf 75,- euro *

14 dagen bedenktijd

en eenvoudig retourneren.

Laagste prijsgarantie

op al onze producten!