• Deskundig advies
 • Bel: 072 844 57 65
Geen producten gevonden...

Kunstplantenwand LUSH Victoria 1 m2

Kunstplantenwand LUSH Victoria, met de LUSH kunstplantenwand creëert uw in een handomdraai een prachtige luxueuze groene muur!

€364,95 Incl. btw

Levertijd: Op werkdagen voor 11.30 uur besteld, de volgende werkdag in huis

Dit product wordt gratis verzonden!

Meer informatie over dit product

Kunstplantenwand LUSH Victoria, met de LUSH kunstplantenwand creëert uw in een handomdraai een prachtige luxueuze groene muur!

Een groene wand is een prachtige eyecatcher in uw interieur, tuin of op kantoor. Ook buiten bieden de groene wanden een meerwaarde. De wanden zijn Ideaal voor het opvrolijken van een saaie muur, schutting of hoekje waar nooit iets duurzaam wil groeien!

Kies voor gebruiksgemak en groen dat ook echt lang mooi blijft! Met een Jivana’s groene wand creëert uw een oase van groen. Uitbundig of ongecompliceerd, we hebben een green wall voor elke stijl.

Slim ontwerp! Willekeurig schikking dankzij A-B-C panelen. Bestellingen worden standaard met een willekeurige mix van deze panelen geleverd, het is dus niet nodig een specifiek ontwerp te selecteren.

Veel kunstplantenwanden zijn identiek gemaakt, wat inhoudt dat elke 50x100cm mat exact hetzelfde is, met elke bloem en plant op dezelfde plaats. Dit resulteert in een herhalend patroon elke 50 of 100 cm. op de kunstplantenmuur. Een meer esthetisch en natuurlijke uitstraling wordt bereikt wanneer de bloemen en planten op elke mat iets anders zijn geplaatst. Wanneer meerdere matten worden samengevoegd, voorkomt dit zichtbare naden of herhalende patronen, waardoor de kunstwand een harmonieuzer geheel vormt zonder storende herhalingen.

Voordelen van de groene kunstplantenwand LUSH Victoria:

 • Levensechte imitatie.
 • Harmonieuze uitstraling dankzij gebruik van A-B-C panelen!
 • luxueus natuurlijk gevoel
 • Hoge densiteit aan groen.
 • Eenvoudig te installeren.
 • De unieke achterkant van het paneel garandeert géén doorkijk!

Producteigenschappen van de groene kunstplantenwand LUSH Victoria:

 • Afmeting BxH: 100x100cm.
 • Inhoud 2 panelen van 50x100cm.
 • Materiaal: Polyetheen (PE)
 • Metaal raster afgewerkt met een zwarte schaduwdoek om doorkijk te voorkomen.
 • Plantsoort: 18 unieke planten in totaal 88 planten per m2!
 • UV bestendigheid: niet UV bestendig, alleen geschikt voor gebruik in huis.

Hoe onderhoud ik mijn groene wand?

Een grote voordeel is dat een kunstplantenwand bijna onderhoudsvrij is! Door de hoogwaardige materialen van de kunstplanten, trekt het bijna geen stof aan.

Onderhoud Binnen: Regelmatig afstoffen met een plumeau of microvezel stofdoek.

Gebruik geen hogedrukreiniger hierdoor kunnen de planten beschadigen of losraken. Daarnaast kan het bij droog en warm weer nuttig zijn om met een spinnenborstel eventuele spinnenwebben te verwijderen.

Hoe bereken ik de te bestellen hoeveelheid?

De planten en bloemen zijn in een verticale richting op het raster bevestigd. U dient telkens een veelvoud te nemen van 100cm. voor de hoogte en 50cm. voor de breedte.

Bijvoorbeeld: u heeft een wand van 2.8m hoog en 1.8m breed, dan moet u deze afronden op 3x2m om de nodige bestelhoeveelheid te bekomen. Vervolgens kunt u de panelen op maat knippen per 5 cm dankzij de 5x5 cm raster structuur.

Installatie: De panelen sluiten naadloos op elkaar aan en de verbinding wordt onzichtbaar gemaakt door 5 cm overhang van het groen.

Download hier de installatie handleiding

Belangrijk: zet na de plaatsing van de panelen de bloemen en planten open zodat ze hun volle potentieel realiseren!

Gratis verzending

vanaf 75,- euro *

14 dagen bedenktijd

en eenvoudig retourneren.

Laagste prijsgarantie

op al onze producten!