• Deskundig advies
  • Bel: 072 844 57 65
Geen producten gevonden...

Kant en Klaar Haag Fagus Sylvatica Atropunicea hoogte 200 cm.

Kant en Klaar Haag Fagus Sylvatica Atropunicea, is een dieproodbladerige haag met glimmend blad, in het najaar verkleurend naar bruinrood. De haag groeit het best op een goed doorlatende humusrijke grond en mag niet te nat staan.

€184,95 Incl. btw

Levertijd: 3-5 werkdagen

Gratis verzending vanaf 675 euro

Meer informatie over dit product

Kant en Klaar Haag Fagus Sylvatica Atropunicea, is een dieproodbladerige haag met glimmend blad, in het najaar verkleurend naar bruinrood. De haag groeit het best op een goed doorlatende humusrijke grond en mag niet te nat staan. Het dorre blad blijft na de herfstverkleuring aan de takken hangen en zorgt hierdoor ook in de winter voor privacy en structuur.

Eigenschappen van de kant en klaarhaag:

  • Groenblijvend: Nee
  • Maat: 100 x 200 cm. (BxH)
  • Winterhard: Goed winterhard
  • Blad: Groen-rood, in het najaar bruinrood (bladhoudend)
  • Bakmaat: ca. 100x35x35 cm. (LxBxH)
  • Gewicht: 150 KG per element.


Plaatsing: De Haagelementen wegen 150 KG per stuk, wij adviseren dan ook om de elementen met 4 personen te plaatsen met behulp van de plant haken. Wilt u uw nieuwe haag laten aanplanten, dan kunnen wij u in contact brengen met een hoveniersbedrijf welke de benodigde ervaring en materiaal heeft voor het planten van de kant en klaar hagen.

De kluit zit verpakt in een bio-afbreekbaar karton. Zorg ervoor dat het karton net onder het maaiveld valt. Plaats de bijgeleverde druppelbevloeiingsslang op de bovenzijde van de wortelkluit/ kartonnen doos, net onder het maaiveld. Vul de sleuf aan met goede losse grond en druk de elementen en de grond stevig aan. 

Grond: De haag groeit het beste op een goed doorlatende humusrijke grond, maar niet te nat.

Snoeien:  Snoeien tweemaal per jaar eind mei en eind augustus, of eenmaal rond de langste dag (21 juni) met bewolkt weer. Niet bij felle zon want dat kan voor verbranding zorgen. Tweemaal snoeien heeft echter de voorkeur, aangezien de haag mooier vol blijft.

Minimaal bestelaantal: 3 stuks.

Gratis verzending

vanaf 40,- euro *

14 dagen bedenktijd

en eenvoudig retourneren.

Laagste prijsgarantie

op al onze producten!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »