• Deskundig advies
  • Bel: 072 844 57 65
Geen producten gevonden...

Forno dakdoorvoer RVS dubbelwandig

Als u de tuinhaard onder een overkapping wilt plaatsen, kunt u gebruikmaken van deze rvs dak doorvoer met kap. Vanaf de kachel kunt u gebruik maken van de dikwandige rookgasafvoer. Deze moet u voordat de afvoer het plafon ingaat laten verlopen op de ...

€274,95 Incl. btw

Extra voordelige tweedekans!: Wij hebben nog één dakdoorvoer set 204mm. met lichte gebruikssporen. Neem contact met ons op voor meer informatie
Levertijd: de levertijd bedraagt momenteel circa 4 werkweken.

Dit product wordt gratis verzonden!

Meer informatie over dit product

Als u de tuinhaard onder een overkapping wilt plaatsen, kunt u gebruikmaken van deze rvs dak doorvoer met kap. Vanaf de kachel kunt u gebruik maken van de dikwandige rookgasafvoer. Deze moet u voordat de afvoer het plafon ingaat laten verlopen op de dubbelwandige rvs dak doorvoer.

Als u door een dak heen gaat, dan adviseren wij dit te doen met een dubbelwandige buis, dit omdat een enkelwandige buis veel te heet wordt en daarom brandgevaarlijk is.

Productinformatie: Bijna alle Forno tuinhaarden zijn voorzien van een 154mm. aansluiting, met uitzondering van de Forno GAP XL en de Enok haarden.Deze haarden hebben een aansluiting van 204mm.  

Gratis verzending

vanaf 40,- euro *

14 dagen bedenktijd

en eenvoudig retourneren.

Laagste prijsgarantie

op al onze producten!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »