• Deskundig advies
  • Bel: 072 844 57 65
Geen producten gevonden...

Easy Fires inbouwbrander vierkant zwart 30x30cm.

Easy Fires inbouwbrander vierkant 30x30cm. zwart, bent u op zoek naar een mooie inbouwgashaard om een extra gezellige sfeer in te tuin te creëren.

€239,00 Incl. btw

Levertijd: Op werkdagen voor 11.30 uur besteld, de volgende dag in huis

Dit product wordt gratis verzonden!

Meer informatie over dit product

Easy Fires inbouwbrander vierkant 30x30cm. zwart, bent u op zoek naar een mooie inbouwgashaard om een extra gezellige sfeer in te tuin te creëren. Met deze losse inbouwbrander van Easy Fires tovert u uw tuintafel in een handomdraai om in een stijlvolle vuurtafel!

Eenvoudige montage: Tijdens een mooie zomeravond kunt u gezellig met z’n allen aan tafel zitten en genieten van een sfeervol haardvuur midden in de tafel. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is een gat uit de tafel te (laten) zagen en de inbouwbrander erin te laten zakken. Een klusje dat in no-time is gebeurd. De juiste afmetingen worden uiteraard in de omschrijving meegeleverd. Het bedieningspaneel kunt u ook los halen van de brander zodat u deze ook in de zijkant van u tafel kunt monteren! Tip: Zorg ervoor dat het stuk hout na gebruik weer terug in de tafel geplaatst kan worden.

Vermogen: De inbouwbrander is voorzien van een brander met een vermogen van 8,8 Kw. De brander wordt mooi gecamoufleerd door de meegeleverde lavastenen waardoor het vuur op een echt hout gestookt vlammenspel lijkt. Uiteindelijk levert de inbouwbrander u een heerlijk, warm loungevuur zonder rook of vonken!

Kortom: Als u van gezelligheid houdt en u mag graag van een ontspannen vuurtje genieten, dan is deze inbouw gashaard een uitstekende keuze voor u. De inbouwbrander is zeer gebruiksvriendelijk en zorgt gegarandeerd voor vele gezellige zomeravonden.

Specificaties Easy Fires inbouwbrander vierkant zwart:

-Hoge kwaliteit RVS 304 haard, zwart gecoat.
-Afmeting: 30x30x16,5cm.
-Elektrische ontsteker.
-Druk regelaar 30mbar.
-Lavastenen.
-1 meter gas slang.
-Vermogen brander: 8,8 KW.
-Mooi en eenvoudig bedieningspaneel.

Voordelen van de Easy Fires inbouwbrander:

-Uw tuintafel eenvoudig voorzien van een sfeervolle gashaard.
-Stijlvol vierkant model met hittebestendige coating.
-Eenvoudig te ontsteken door elektronische ontsteking.
-Voldoet aan de Nederlandse veiligheidsvoorschriften en is KIWA en CE gekeurd voor geheel Europa.
-Nederlands fabricaat.
-1 jaar garantie
 

Veiligheid: Onze terrashaarden voldoen aan de strengste Nederlandse veiligheidsvoorschriften en zijn KIWA en CE gecertificeerd. De haarden zijn voorzien van een elektronische ontsteking en thermo elektrische beveiliging welke beschermt tegen oververhitting. Deze beveiliging blokkeert de gastoevoer. Een waakvlam zorgt voor de thermische beveiliging. Bij het uitgaan van de waakvlam sluit het, te allen tijde, de gastoevoer af. Via de gasdrukregelaar blijft de gasdruk constant met een werkdruk van 30 mbar. Hierdoor zijn de vlammen traploos te regelen via de regelknop op het thermoblok.  Zo kunt u in alle rust van uw haard en de gezellige sfeer genieten.

Glazen ombouw, De optionele glazen ombouw beschermt de vlammen tegen winstoten en het zorgt ervoor dat kinderen niet spontaan hun vingers in het vuur steken. De glazen ombouw kan eenvoudig om de brander geplaatst worden en is een los accessoire.

 

 

Gratis verzending

vanaf 75,- euro *

14 dagen bedenktijd

en eenvoudig retourneren.

Laagste prijsgarantie

op al onze producten!