• Deskundig advies
  • Bel: 072 844 57 65
Geen producten gevonden...

Vuurschaal Cortenstaal

Vuurschaal Cortenstaal

De vuurschaal van cortenstaal is een prachtig en opvallend vuurornament in uw tuin. En zeer duurzaam. De vuurschaal ontleent zijn kenmerkende karakter aan de beschermende roestlaag. De cortenstaal vuurschaal wordt zonder roestlaag afgeleverd. Binnen 3 tot 4 weken is de schaal verroest. De schaal roest niet door maar draagt juist bij aan de lange levensduur en het opvallende uiterlijk van de vuurschaal.

Het design: De vuurschalen zijn zo ontworpen dat u met een paar blokjes hout al een prachtig vlammenspel creëert. Dit word gerealiseerd door vier kleine gaatje in de bodem. Deze gaatjes zorgen ervoor dat het zuurstof van onderaf in het haardvuur komt. Zo heeft u snel een gezellig en gecontroleerd kampvuur.

 

Leverbaar in vijf maten: De vuurschaal cortenstaal is leverbaar in vijf maten: met een diameter van 600, 800, 1.000 of 1.200 mm en wanden van 3 mm dik of met een diameter van 1.500 mm en een wand van 4 mm dik staal.

 

TIP: U vuurschaal sneller laten roesten? Ontvet eerst het cortenstaal met schoonmaakmiddel, hiermee verwijderd u de waslaag van het cortenstaal. Vervolgens lost u circa drie grote eetlepels zout op in 10 liter warm water. De zoutoplossing giet u met een gieter in ruime mate over het cortenstaal heen. Het cortenstaal begint nu binnen een paar dagen prachtig oranje te kleuren.

 

Voor meer informatie, foto's of direct en voordelig een vuurschaal bestellen klik dan hier

Gratis verzending

vanaf 75,- euro *

14 dagen bedenktijd

en eenvoudig retourneren.

Laagste prijsgarantie

op al onze producten!