• Deskundig advies
  • Bel: 072 844 57 65
Geen producten gevonden...

Mosskade, duurzaam mossen en algen bestrijden.

Mosskade, duurzaam mossen en algen bestrijden.

Alg en Mos bestrijding, Bijna iedereen heeft last van groene aanslag en mossen. Deze zijn goed en eenvoudig te bestrijden met Mosskade. Mosskade is een nieuw product voor de bestrijding van mossen en groene aanslag. Het middel is veilig voor planten en dieren omdat het geen direct werkzame stoffen bevat maar is opgebouwd uit plantaardige bestanddelen.

Mossen onder beplanting verwijderen met Mosskade:

Voor het verwijderen van mossen onder de beplanting, is het praktisch om de (lever)mossen zo vroeg mogelijk in het seizoen aan te pakken. Het middel werkt dan wel beter bij hogere temperaturen, maar al vanaf vijf graden Celsius is het in te zetten bij de bestrijding van levermossen onder beplanting.

Daarbij zal dit natuurlijke bestrijdingsmiddel uw beplanting niet aantasten aangezien de celstructuur van planten anders is dan die van mossen.

 

Mossen en algen verwijderen op bestrating en tuinhout met Mosskade:

Bestrating en vlonders kunnen er onverzorgd uitzien en soms door algen en (lever)mossen gevaarlijk glad zijn. MossKade is een effectief product ter voorkoming en bestrijding van mossen en algen.

Vooral op hout kan een langwerkende coating met MossKade® worden aangebracht, welke het hout lang alg- en mosvrij houdt. Omdat MossKade een contact middel is, is het verstandig om het aan te brengen met een Drukspuit . Hierdoor is gericht spuiten mogelijk.

 

Gratis verzending

vanaf 75,- euro *

14 dagen bedenktijd

en eenvoudig retourneren.

Laagste prijsgarantie

op al onze producten!