• Deskundig advies
  • Bel: 072 844 57 65
Geen producten gevonden...

Mos schilderijen en groene moswanden, Let’s go Green

Mos schilderijen en groene moswanden, Let’s go Green

Rendiermos is een prachtig natuurproduct dat in ieder interieur kan worden toegepast, ook op plekken waar geen daglicht aanwezig is. Met een mos schilderij of moswand haalt u een stukje ‘natuur’ in huis!

Onze mos producten worden met de handgemaakt in een ambachtelijke werkplaats in Heerhugowaard. Ieder schilderij heeft een ander landschap. Geen één schilderij is identiek. Dit komt omdat mos een natuurlijk product is en daardoor nooit hetzelfde zal zijn. Wel houdt het zijn natuurlijke en duurzame karakter!

 

De positieve effecten van groen, uit onderzoek van de Universiteit van Bonn/Nees-Instituut is gebleken dat één vierkante meter mos ongeveer twintig gram fijn stof opneemt en hoog frequente gebied uitstekend absorbeert. Wanneer de stof op het mos valt dan houdt de plant dat vast en voedt zich er mee, hierdoor zuivert mos de lucht! Het mos schilderij is dus niet alleen maar mooi en geluidsabsorberend, maar het zorgt ook voor een gezond woon en/of werkklimaat!

 

Duurzaam & Onderhoudsvrij Voor uw schilderij of groene wand gebruiken wij gemummificeerd rendiermos. Dat is echt mos waarin het vocht is vervangen door een duurzame en milieuvriendelijke stof. Op die manier zorgen we ervoor dat het mos haar natuurlijke uitstraling extra lang behoudt, zonder dat het onderhoud of verzorging nodig heeft!

 

Voordelen van een mos schilderij of wand:

 

- 100% natuurlijk en duurzaam!

- Akoestisch en dempt het geluid in de ruimte.

- Onderhoudsvrij en behoeft geen water.

- De kleuren zijn kleurvast en niet giftig.

- EU-product, met de hand geplukt, grof gereinigd en gesorteerd, gegarandeerd zonder insecten of parasieten.

 

Producteigenschappen van rendiermos:

 

- Kleur: leverbaar in dertien kleuren!

- Afmeting leverbaar in vier afmetingen.

- Materiaal: rendiermos en MDF 22mm. dik.

- Voorzien van een ophangsysteem.

- Niet geschikt voor buiten.

- Mos geurt van nature een klein beetje. De geur neemt geleidelijk aan af en is volstrekt onschadelijk.

- Zeer lang houdbaar en brandvertragend.

 

Wilt u iets unieks in uw woonkamer of kantoor, dan is dit een zeer elegante oplossing!

 

Maatwerk, bijna alles is mogelijk: Bent u opzoek naar een schilderij van bijvoorbeeld 240x120cm. of een rond schilderij van 120cm. Neem dan vrijblijvend contact op met de Klantenservice wij helpen u graag!

 

Onze prachtige mos producten treft u aan via de volgende link: https://www.compleetgroen.nl/tuininrichting/mos-schilderijen/

 

 

Productinformatie Rendiermos

Rendiermos, Cladonia Stellaris, heeft veel kleine gewijvormige vertakkingen en een heel zacht, glooiend uiterlijk. Een kader of wand in dit mos lijkt op een boslandschap vanuit de hoogte, met allemaal topjes in verschillende vormen. Door deze vertakte structuren is het mos ideaal als akoestisch paneel - geluidsgolven worden geheel geabsorbeerd. De meest felle kleur is het Spring groen rendiermos, met natuurlijke pigmenten gekleurd. Een natuurlijkere variant is het mosgroen, dit is de meest gekozen tint in rendiermos vanwege zijn frisgroene kleur en mooie egale, kussenvormige topjes.

 

Gratis verzending

vanaf 75,- euro *

14 dagen bedenktijd

en eenvoudig retourneren.

Laagste prijsgarantie

op al onze producten!