• Deskundig advies
  • Bel: 072 844 57 65
Geen producten gevonden...

Forno Cooking, de nieuwe buitenkook sensatie!

Forno Cooking, de nieuwe buitenkook sensatie!

De nieuwe buiten kook sensatie! De FORNO vuurschaal barbecue is hét product om buiten eenvoudig een lekkere en gezonde maaltijd te bereiden. De Forno barbecue is leverbaar in 7 verschillende uitvoeringen.

Design: De FORNO cooking is prachtig vormgegeven en is een bijzondere beleving om samen met u gasten een sfeervolle manier van koken te beleven. Of u nu eieren bakt, groenten langzaam kookt, een malse biefstuk grilt of een visgerecht gaat bereiden, met de FORNO ontdekt u een compleet nieuwe wereld vol mogelijkheden voor buiten koken.

 

 

Eenvoudig in gebruik: De bolvormige vuurschaal heeft een ronde brede, dikke platte braadplaat die u gebruikt als een teppanyaki of plancha. De braadplaat heeft verschillende kooktemperaturen. Het midden van de braadplaat is warmer dan de buitenkanten zodat koken nog eenvoudiger is en u alle ingrediënten samen kunt serveren.

 

Vervaardigd uit duurzaam cortenstaal! De FORNO dankt zijn kenmerkende karakter aan de beschermende roestlaag. Deze varieert van warm oranje tot roodbruin. Tegelijk geeft de kleur uw Forno ook een eigenzinnig karakter.

 

 

Gemakkelijk schoon te maken. In tegenstelling tot andere buitenkooktoestellen is de FORNO zeer gemakkelijk schoon te maken en vrijwel onderhoudsvrij. Met een spatel kunt u de bakplaat eenvoudig reinigen. Overtollige etensresten schuift u zo in het vuur. Daarna is het even afnemen met een vochtige doek en de FORNO is weer klaar voor gebruik.

 

Eigenschappen van de FORNO vuurschaal barbecue:

-Bovenring uitgevoerd in 10mm Carbon-Staal, deze fungeert als bakplaat / plancha / teppanyaki.
-Vuur regelbaar doormiddel van luchtknop.
-Verstelbare degelijke poten voor iedere ondergrond.
-Wordt geleverd Incl. onderstel (keuze uit 7 verschillende onderstellen)
-5 jaar garantie
-Voordelen van de FORNO vuurschaal barbecue:

 

Uniek design.
-Te gebruiken als barbecue en vuurschaal.
-Gemaakt van duurzaam cortenstaal: De FORNO kan het hele jaar door buiten blijven staan!
-Geleverd, Incl. FORNO BBQ-rooster + houder!
-Ook uitermate geschikt voor horeca-doeleinden.

 

Meer informatie over de Forno barbecues treft u aan via de volgende link: https://www.compleetgroen.nl/merken/forno/ Of kom langs in onze showroom!

 

Gratis verzending

vanaf 75,- euro *

14 dagen bedenktijd

en eenvoudig retourneren.

Laagste prijsgarantie

op al onze producten!