• Deskundig advies
  • Bel: 072 844 57 65
Geen producten gevonden...

Een volwassen haag in slecht 1 dag tijd!

  • Geplaatst op
  • Door Edwin Troost
Een volwassen haag in slecht 1 dag tijd!

Een Volwassen Haag in slechts 1 dag!

 

Waarom vier tot vijf jaar wachten op privacy als dat ook direct kan? De Kant en Klaar Hagen van QuickHegde zorgen voor een volwaardige dichte afscheiding waardoor uw meteen privacy creëert. Gluren bij de buren is meteen verleden tijd!

 

Hoe werkt het een kant en klare haag.

Met een kant en klaarhaag maakt u de tuin direct af. De tijd die de haagplanten nodig hebben om uit te groeien tot volwassen exemplaar is namelijk op de kwekerij doorgebracht. Dankzij de intensieve zorg tijdens de opkweek, zorgt de kant en klaar haag direct voor een volwaardige, natuurlijke afscheiding, directe privacy en dus direct woongenot.

 

 

De Kant en Klaar Hagen zijn onder te verdelen in drie groepen Bladverliezend en Groenblijvend 

 

Voorbeeld bladverliezende en groenblijvende elementen :

 

 

 

De haagelementen wegen circa 150 kg per stuk (één meter). Om de hagen zorgvuldig te planten, zijn speciale planthaken ontwikkeld. Hiermee kunt u de haag optillen (met 4 personen) en de elementen eenvoudig en nauwkeurig planten.

 

 

 

 

De klimmende soorten zoals onder andere klimop, blauwe regen en druiven worden geleverd met een gazen framewerk. Deze wegen circa 75 kg per m1. en kunt u zonder haken planten.

Bij een haag van klimplanten dient u wel palen te plaatsen.

 

Direct na het planten kunt u de bijgeleverde druppelbevloeiing plaatsen. Hierdoor krijgen ze voldoende vocht zodat ze probleemloos door kunnen groeien op hun uiteindelijke standplaats. Deze hele reeks kwaliteitsmaatregelen zorgen ervoor dat planten van QuickHedge bij aanplant in topconditie zijn.

 

Is het midden in de zomer en u wilt toch een haag aanplanten? Met QuickHedge is dat geen probleem. De goed ontwikkelde kluiten zorgen ervoor dat de haagelementen het hele jaar te planten zijn. U hoeft nooit te wachten op direct resultaat!

U kunt hier het hele assortiment kant en klaar hagen bekijken.

 

 

Gratis verzending

vanaf 75,- euro *

14 dagen bedenktijd

en eenvoudig retourneren.

Laagste prijsgarantie

op al onze producten!