• Deskundig advies
  • Bel: 072 844 57 65
Geen producten gevonden...

Bonfire buitenkeuken

Bonfire buitenkeuken

Bonfire buitenkeuken, de Deense barbecues van bonfire bieden u de mogelijkheid om een volledige maaltijd in één keer te bereiden. Grillen, barbecueën, bakken, braden en koken.

Bonfire buitenkeuken, de Deense barbecues van bonfire bieden u de mogelijkheid om een volledige maaltijd in één keer te bereiden. Grillen, barbecueën, bakken, braden en koken.

Bon-fire combineert de gezelligheid van open vuur met al het beste van een barbecue. Geen ingewikkelde technieken, maar veel flexibiliteit. Met een Bon-fire buitenkeuken kunt u allerlei soorten gerechten creëren op een nieuwe en spannende manier.

In de mooi vormgegeven pannen met deksel kunt u boven het houtvuur de aardappels, groenten, soepen of andere gerechten klaarmaken. Op de geëmailleerde bakplaat een heerlijke paella of ontbijt maken. Barbecueën op het rooster boven een mooi kolenbed in de Bon-Fire vuurschaal is eenvoudig en veilig. In tussentijd kunnen de kinderen pannenkoeken bakken, popcorn maken en brood aan de stick afbakken.

 

Bon Fire is compact, goed van kwaliteit en betaalbaar. Het complete assortiment van Bonfire treft u aan via de volgende link: https://www.compleetgroen.nl/merken/bonfire/

BewarenBewaren

Gratis verzending

vanaf 75,- euro *

14 dagen bedenktijd

en eenvoudig retourneren.

Laagste prijsgarantie

op al onze producten!