• Deskundig advies
 • Bel: 072 844 57 65
Geen producten gevonden...

DIY mos schilderij rond 30cm.

DIY mos schilderij rond 30cm. met het DIY mos pakket creëert u in een handomdraai een prachtig rond mos schilderij van 30cm.

€49,95 Incl. btw

Levertijd: Op werkdagen voor 11.30 uur besteld, de volgende dag in huis
Mos kleuren: *

Meer informatie over dit product

DIY mos schilderij rond 30cm. met het DIY mos pakket creëert u in een handomdraai een prachtig rond mos schilderij van 30cm.

Wilt u zelf creatief aan de slag met een hoge kwaliteit rendiermos? Wij hebben voor u een compleet DIY pakket samengesteld waarmee u direct aan de slag kunt!

Het pakket bestaat uit een MDF cirkel, ophanghaakje, mos lijm, handschoenen en een doos rendiermos. U heeft de keuze uit vier kleuren mos, spring groen, medium groen, mos groen en grijs. Liever een andere kleur? Neem dan vrijblijvend contact op met de Klantenservice wij helpen u graag!

Stappenplan, creëer en stukje natuur in huis:

 1. Dek de tafel af met kranten.
 2. Spijker het ophanghaakje vast, ongeveer 5 cm. onder de rand met het driehoekje omhoog.
 3. Trek de handschoenen aan.
 4. Verwijder de naaldjes uit het mos.
 5. Breng het lijm ruimschoots aan op de cirkel.
 6. Plak het mos op de cirkel, werk hierbij van buiten naar binnen. Breng het rendiermos dakpansgewijs aan op de lijm en druk het tussendoor goed aan. Waar nodig is brengt u nog een kleine hoeveelheid lijm aan tussen het rendiermos.
 7. Breng lijm aan op de buitenrand en plak hierna het mos erop.
 8. Laat het schilderij vervolgens 5 à 6 uur drogen met een stapel boeken/tijdschriften erop, om het mos op zijn plaats te houden.

Voordelen van het DIY moschilderij:

 • Leuk om te maken of om cadeau te geven!
 • 100% natuurlijk en duurzaam!
 • Akoestisch en dempt het geluid in de ruimte.
 • Onderhoudsvrij en behoeft geen water.

Inhoud DIY moschilderij:

 • 1 doos rendiermos kleur: mosgroen, spring groen, mediumgroen of grijs.
 • Mdf cirkel DiamxH: 250x22mm.
 • 1 fles moslijm.
 • Ophanghaakje met spijkertjes.
 • Wegwerphandschoenen.

Tip: Een DIY mospakket is ook leuk om cadeau te geven. U geeft hiermee gegarandeerd een origineel cadeau voor jarenlang plezier!

De positieve effecten van groen Uit onderzoek van de Universiteit van Bonn/Nees-Instituut is gebleken dat één vierkante meter mos ongeveer twintig gram fijn stof opneemt en hoog frequente gebied uitstekend absorbeert. Wanneer de stof op het mos valt dan houdt de plant dat vast en voedt zich er mee, hierdoor zuivert mos de lucht! Het mos schilderij is dus niet alleen maar mooi en geluidsabsorberend, maar het zorgt ook voor een gezond woon en/of werkklimaat!

Duurzaam & Onderhoudsvrij Voor uw schilderij leveren wij gemummificeerd rendiermos. Dat is echt mos waarin het vocht is vervangen door een duurzame en milieuvriendelijke stof. Op die manier zorgen we ervoor dat het mos haar natuurlijke uitstraling extra lang behoudt, zonder dat het onderhoud of verzorging nodig heeft!

Productinformatie Rendiermos

Rendiermos, Cladonia Stellaris, heeft veel kleine gewijvormige vertakkingen en een heel zacht, glooiend uiterlijk. Een kader of wand in dit mos lijkt op een boslandschap vanuit de hoogte, met allemaal topjes in verschillende vormen. Door deze vertakte structuren is het mos ideaal als akoestisch paneel - geluidsgolven worden geheel geabsorbeerd. De meest felle kleur is het Spring groen rendiermos, met natuurlijke pigmenten gekleurd. Een natuurlijkere variant is het mosgroen, dit is de meest gekozen tint in rendiermos vanwege zijn frisgroene kleur en mooie egale, kussenvormige topjes.

Gratis verzending

vanaf 75,- euro *

14 dagen bedenktijd

en eenvoudig retourneren.

Laagste prijsgarantie

op al onze producten!