• Deskundig advies
  • Bel: 072 844 57 65
Geen producten gevonden...

Minivijver

Minivijver

Een Minivijver voor in de tuin of op het balkon. Met een Minivijver creëert u snel en zonder veel omhaal een bijzondere sfeer in uw tuin. Een minivijver geeft rust en is prachtig om te zien.

Een Minivijver voor in de tuin of op het balkon. Met een Minivijver creëert u snel en zonder veel omhaal een bijzondere sfeer in uw tuin. Een minivijver geeft rust en is prachtig om te zien.
Minivijvers zijn er in vele soorten en maten.

Zo zijn er waterschalen verkrijgbaar in de kleur antraciet en in het cortenstaal. De schalen zijn leverbaar in vijf afmetingen. En kenmerken zich door hun moderne en toch klassieke uitstraling. Een waterschaal kunt u plaatsen als waterornament of beplanten als een minivijver.

Gezien bij Eigen Huis en Tuin. In het filmpje ziet u hoe Lodewijk een prachtige waterschaal van ons heeft verwerkt in een oosterse tuin.Kiest u liever voor een kant en klare minivijver, dan is onze vijverschaal iets voor u. De vijverschaal word als compleet pakket geleverd, met een vooraf geïnstalleerde pomp en een prachtig assortiment waterplanten.Met een terrasvijver creëert u in een mum van tijd een unieke sfeer in uw tuin of balkon. Onze terrasvijvers passen eigenlijk in iedere tuin door hun moderne en toch natuurlijke uitstraling. Deze vijver is een aanwinst voor elke tuin, of die nu een modern ontwerp heeft of door natuurlijke lijnen wordt gevormd.Met een minivijver in de tuin heeft u een plek om tot rust te komen. De spiegeling van het water met waterplanten zorgt voor een bijzondere sfeer en brengt ook leven in de tuin. Libelles en vogels zullen uw tuin, terras of balkon vaker bezoeken.

Een minivijver is bovendien heel eenvoudig te installeren. U hoeft geen grote gaten te graven voor een waterpartij of vijver, maar plaats de bak of schaal direct op de gewenste plek in uw tuin. Of plaats juist er meerdere bij elkaar om een bijzonder effect te verkrijgen

Vijvertips:
• Zuurstofplanten houden het water helder en algenvrij.
• Moerasplanten maken de terrasvijver echt sfeervol.
• Combineer zo mogelijk meerdere minivijvers om een bijzonder effect te verkrijgen.


BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

Gratis verzending

vanaf 75,- euro *

14 dagen bedenktijd

en eenvoudig retourneren.

Laagste prijsgarantie

op al onze producten!