• Deskundig advies
  • Bel: 072 844 57 65
Geen producten gevonden...

Een opblaasbare spa maar welke kiezen uit het enorme aanbod?

  • Geplaatst op
  • Door Florence
Een opblaasbare spa maar welke kiezen uit het enorme aanbod?

De beslissing is genomen, er komt een opblaasbare spa in uw tuin. En u ziet het al helemaal voor zich, na een drukke (werk)dag even bijkomen en ontspannen in uw eigen spa.

Maar welke gaat het dan worden, er is zoveel keus!

 

Het is dan misschien handig om over het volgende even na te denken:

·        Met hoeveel mensen wil ik ervan genieten?

·        Hoeveel ruimte heb ik nodig voor de spa?

·        Wat is mijn budget?

 

Er zijn van Lay-Z-Spa wel 26 verschillende opblaasbare spa’s verkrijgbaar. Van klein tot groot en van rond of ovaal tot vierkant.

Wij hebben ze hier voor u op een rijtje gezet.

 

Het verschil zit hem vaak in de kleur, aantal airjets rondom en de grootte van het bad. Wilt u naast de massage bubbels ook verstelbare hardere stralen? Dan is het aan te raden om te kiezen voor een spa met naast de airjets ook hydrojets.

 

Tevens is het goed om na te gaan met hoe veel personen u van de spa wil genieten. Er staat altijd aangegeven dat de spa geschikt is voor een x aantal personen, bijvoorbeeld 2-4. Houdt er dan rekening mee dat het met 4 volwassenen dan soms wel wat krap kan worden.

 

Houd u met het kiezen van een spa ook rekening met dat de waterpomp naast het bad geplaatst moet worden, dit neemt net iets meer ruimte in beslag. Bij de maten van de spa wordt deze niet meegerekend.

 

 

        

 

 

Makkelijke installatie en bediening

Alle opblaasbare spa’s van Lay-Z-Spa zijn gemakkelijk en snel op te zetten. De kleine zijn zelfs binnen 12 minuten opgeblazen.

En doordat er gebruik is gemaakt van Duraplus materiaal en Dura Beam constructie blijft het bad mooi en stevig, zelfs na vele malen neerzetten en opruimen.

 

Verder is de pomp, die het water rondpompt en de temperatuur en bubbels regelt, makkelijk te bedienen vanuit het bad. Bij sommige uitvoeringen kan dit ook via een app op uw mobiele telefoon.

 

De Lay-Z-Spa is het hele jaar door te gebruiken, zelfs bij een buitentemperatuur tot -5°C. Het innovatieve verwarmingssysteem gaat automatisch aan zodra de watertemperatuur onder de 4 graden komt. Hierdoor zijn de interne onderdelen beschermd tegen bevriezing.

 

Bij diverse uitvoeringen wordt LED verlichting bij geleverd. Dit zorgt snel voor een gezellige sfeer en is in te stellen in wel 7 kleuren.

Wel is het aan te raden het water minimaal 1x per seizoen te verversen.

 

          

 

Voordelen van het gebruik van een opblaasbare spa:

·        Ontspanning door relax en zen-moment in eigen omgeving

·        Verlicht spierspanning

·        Bevorderd de bloedcirculatie

·        Helpt spierpijn verminderen

·        Hele jaar te gebruiken

·        Snel op te zetten en weer op te bergen

·        Gemakkelijk in onderhoud

 

Gratis verzending

vanaf 75,- euro *

14 dagen bedenktijd

en eenvoudig retourneren.

Laagste prijsgarantie

op al onze producten!