• Deskundig advies
  • Bel: 072 844 57 65
Geen producten gevonden...

Houtopslag Senzzo Carpa op=op

Houtopslag Senzzo Carpa, is een prachtige houtopslag waar u uw hout optimaal in kunt opbergen. De houtopslag dankt zijn kenmerkende karakter aan de beschermende roestlaag. Deze varieert van warm oranje tot roodbruin.

€189,00 €135,00 Incl. btw

Levertijd: Op werkdagen voor 11.30 uur besteld, de volgende werkdag in huis

Dit product wordt gratis verzonden!

Meer informatie over dit product

Houtopslag Senzzo Carpa, is een prachtige houtopslag waar u uw hout optimaal in kunt opbergen. De houtopslag dankt zijn kenmerkende karakter aan de beschermende roestlaag. Deze varieert van warm oranje tot roodbruin.

Tegelijk geeft de kleur uw houtopslag ook een eigenzinnig karakter. Met de warme uitstraling van hout en de industriële touch van staal. De houtopslagen worden vervaardigd uit hoogwaardig 2mm. cortenstaal

Voordelen van de houtopslag Senzzo Carpa:

  • Lange levensduur door gebruik te maken van 2mm.cortenstaal type A.
  • 5 jaar garantie.
  • Unieke vormgeving.

Specificaties van de houtopslag Senzzo Carpa:

  • Afmeting LxBxH: 600x300x900mm.
  • Materiaal: onbehandeld cortenstaal type A.
  • Materiaaldikte: 2mm.
  • Gewicht: 16 kilo.

Productinformatie cortenstaal: Cor-Ten staal ook wel bekend als weervast staal, is een metaallegering bestaande uit ijzer waaraan koper, silicium, nikkel en chroom zijn toegevoegd. Cor-Ten is een zeer sterk type staal dat de eigenschap bezit om zich bij blootstelling aan de buitenlucht te bedekken met een beschermende roest laag. Deze natuurlijke vaste roest laag vormt de bescherming tegen verdere corrosie. Kenmerkend voor Cor-Ten staal is de bruinoranje roestkleur en de lange levensduur.

Roestproces: De houtopslag wordt vrijwel altijd ongeroest bij u afgeleverd. Het natuurlijke oxidatieproces duurt ca. 4-6 maanden. Zo is de houtopslag eerst staalkleurig en zal het door de weersomstandigheden en de luchtvochtigheid gaan roesten (hier hoeft u verder niets aan te doen). Wilt u dit natuurlijke proces een handje helpen? Dan is af en toe sprayen met de Degreaser + Rust Accelerator het enige dat u hoeft te doen. De houtopslag zal dan binnen één week tot een maand al mooi verroest zijn!

Gratis verzending

vanaf 75,- euro *

14 dagen bedenktijd

en eenvoudig retourneren.

Laagste prijsgarantie

op al onze producten!