• Deskundig advies
  • Bel: 072 844 57 65
Geen producten gevonden...


Pergola Wavesail

Pergola incl. Sunfighter Wavesail waterdoorlatend en licht doorschijnend maar beschermend tegen de UV-starling. Het Sunfighter Wavesail is gemaakt van een geweven kunststof HDPE vezel 280gr/m2. Het Lamellendoek schuift open en dicht d.m.v. een katro...

€694,95 Incl. btw

Levertijd: 3-5 werkdagen

Dit product wordt gratis verzonden!

Aantal:
+ -
In winkelwagen
  • Gratis verzending*
  • Veilig voor of achteraf betalen

Meer informatie over dit product

Pergola incl. Sunfighter Wavesail  is waterdoorlatend en licht doorschijnend maar beschermend tegen de UV-starling.

Het Sunfighter Wavesail is gemaakt van een geweven kunststof HDPE vezel 280gr/m2. Het Lamellendoek schuift open en dicht d.m.v. een katrolsysteem over 3 R.v.s. draden van 6m lengte die tussen de vuren houten palen zijn bevestigd.

De Pergola is gemaakt van onder druk geïmpregneerd hout met het KOMO keurmerk waarop een garantie van 10 jaar wordt verleend.

Met het Lamellendoek kunt u zelf bepalen hoeveel zon of schaduw u wenst. De Sunfighter Harmonicadoeken zijn weerbestendig en wind en regenvast mits goed opgehangen natuurlijk, hierdoor zijn de Harmonicadoeken ook gemakkelijk te reinigen na de zomer.

Door dat Wavesails aan de zijkanten open zijn blijft de warmte er niet onder hangen, en beschermt het Harmonicadoek tussen de 90-95% tegen de UVA en UVB stralen.

Tags (0)

Gratis verzending

vanaf 40,- euro.

14 dagen bedenktijd

en eenvoudig retourneren.

Veilig betalen

Voor of achteraf online betalen.