• Deskundig advies
  • Bel: 072 844 57 65
Geen producten gevonden...


Kunstgras Art Dg Fine

Kunstgras Art Dg Fine, is een kwaliteit om de echtheid van gras te evenaren. Een soort dat gebruikt kan worden voor een siertuin, bij een zwembad, of voor een terras, camping etc.Gras Art Dg Fine is UV bestendig en laat zich gemakkelijk onderhoud...

€34,95 Incl. btw

Levertijd: circa 5 werkdagen
Aantal:
+ -
In winkelwagen
  • Gratis verzending*
  • Veilig voor of achteraf betalen

Meer informatie over dit product

Kunstgras Art Dg Fine, is een kwaliteit om de echtheid van gras te evenaren. Een soort dat gebruikt kan worden voor een siertuin, bij een zwembad, of voor een terras, camping etc.

Gras Art Dg Fine is UV bestendig en laat zich gemakkelijk onderhouden. Indien het gras op een zandonderbouw gelegd wordt, adviseren wij om minimaal 5 kg zand per m2 in te vegen, zodat er minder kans is dat er afdrukken gemaakt worden in de onderbouw.

Afmetingen : Rol 4: meter breed ( coupons zijn leverbaar op lengtemaat)

Prijs: de prijs betreft een m2 prijs, hier dient altijd minimaal een 4-voud van besteld te worden.

Kunstgras is eenvoudig zelf te leggen. Als het echter gaat om het leggen van kunstgras op een groot oppervlak met veel hoeken en naden, adviseren wij het leggen over te laten aan een deskundige.

Inzanden of instrooien is bij onze kunstgrassoorten niet strikt noodzakelijk. Wij raden het echter wel aan, omdat daardoor het gras minder snel plat gaat liggen. Bijvoorbeeld op plaatsen waar veel gelopen wordt. Ook blijft het kunstgras door het gewicht van het zand beter op zijn plaats en vallen naden minder op.

Kunstgras kan door weersinvloeden krimpen of uitzetten. Door het inzanden kan dit grotendeels voorkomen worden.

Het snijden van kunstgras gaat makkelijk met een Stanleymes. Voor het maken van naden kunt u kunstgrastape of lijmband voor componentenlijm gebruiken.

Tags (0)

Gratis verzending

vanaf 40,- euro.

14 dagen bedenktijd

en eenvoudig retourneren.

Laagste prijsgarantie

op al onze producten!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »