• Deskundig advies
  • Bel: 072 844 57 65
Geen producten gevonden...


Kraanstuk met Slangstuk

3/4" BSP metalen kraanaansluiting geschikt voor gebruik met 95% van alle buitenkranen, inclusief een 1/2" verloopstuk voor oudere type kranen. Het nieuwe assortiment is vervaardigd van vernikkeld messing waardoor de metalen kraanaansluitingen over ...

€14,95 Incl. btw

Levertijd: 3-5 werkdagen
Aantal:
+ -
In winkelwagen
  • Gratis verzending*
  • Veilig voor of achteraf betalen

Meer informatie over dit product

3/4" BSP metalen kraanaansluiting geschikt voor gebruik met 95% van alle buitenkranen, inclusief een 1/2" verloopstuk voor oudere type kranen. Het nieuwe assortiment is vervaardigd van vernikkeld messing waardoor de metalen kraanaansluitingen over de volgende eigenschappen beschikken: Sterk Duurzaam Krasbestendig Vorstbestendig De kraanaansluiting is stevig verbonden met de kraan en geschikt voor het Hozelock 'quick connect systeem'.

Metalen slangkoppelstuk van 12,5 mm (1/2") Onze pro metal koppelingen zijn de beste keus voor elke maat De koppelstukken zijn vervaardigd van vernikkeld messing, waardoor ze stevig, duurzaam, stijlvol en vorst bestendig zijn. Geschikt voor gebruik met alle 12,5 mm (1/2") en 15 mm (5/8") slangen. Alle inwendige delen zijn vervaardigd van extra harde kunststof delen voor een lange- en lekvrije levensduur De kraanaansluiting is gegarandeerd tot 10 bar dankzij een drie dubbel borgingssysteem De huls is zelfs in natte condities makkelijk te gebruiken door het soft touch ontwerp De slang zit stevig vast door weerhaken die contact maken met de binnen- en buitenkant van de slang Het knikken, opzwellen en lekken van de slang bij de aansluiting op de koppeling is vrijwel verdwenen door een ingenieus ontwerp.

Tags (0)

Gratis verzending

vanaf 100,- euro.

14 dagen bedenktijd

en eenvoudig retourneren.

Veilig betalen

Voor of achteraf online betalen.