• Deskundig advies
  • Bel: 072 844 57 65
Geen producten gevonden...


Bioflor Tuinturf 40 L

Bioflor tuinturf, is geschikt om kleigronden los te maken en er in structuur te brengen. De tuinturf wordt op zandgrond toegepast vanwege het watervasthoudend vermogen. En het is ten zeerste aan te bevelen om het te verwerken bij het planten van rh...

€4,50 Incl. btw

Levertijd: 3-5 werkdagen
Aantal:
+ -
In winkelwagen
  • Gratis verzending*
  • Veilig voor of achteraf betalen

Meer informatie over dit product

Bioflor tuinturf, is geschikt om kleigronden los te maken en er  in structuur te brengen. De tuinturf wordt op zandgrond toegepast vanwege het watervasthoudend vermogen. En het is  ten zeerste aan te bevelen om het te verwerken bij het planten van rhododendrons en heideplanten.

Voor potgronden en bodemverbeterende middelen vormt veen de natuurlijke basis. Veen houdt het water vast en geeft de in wateropgeloste voedingsmiddelen gedoseerd af aan planten en gewassen. Maar veen alleen is niet genoeg. De toevoeging van ondermeer meststoffen en spoorelementen (vitaminen) zorgt voor de nodige aanvulling. De samenstelling van Bioflor potgronden en bodemvoedingsproducten is constant en voldoet aan hoge normen.

Tags (0)

Gratis verzending

vanaf 40,- euro.

14 dagen bedenktijd

en eenvoudig retourneren.

Veilig betalen

Voor of achteraf online betalen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »